Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Duatlon-topper Arnaud Dely loopt 10 km van Valencia onder 29 minuten ondanks chaos bij de start
Arnaud Dely tijdens de Silvesterrun in Trier in december 2022 (foto: Arnaud Dely RR)
Multisports

Duatlon-topper Arnaud Dely loopt 10 km van Valencia onder 29 minuten ondanks chaos bij de start

De prestigieuze 10 km van Valencia zal de geschiedenis ingaan als de loopwedstrijd met de meest chaotische start ooit, waarbij als bij wonder geen gewonden vielen terwijl atleten bijna letterlijk vertrappeld werden tijdens de start. Arnaud Dely zag zijn start daardoor ook wat trager verlopen, maar onze Belgische duatlon-topper liep toch nog naar een knappe 40ste plaats in 28’53, een mooi resultaat zo vroeg op het seizoen. De winst ging naar de Keniaan Weldon Kipkirui Langat in een straffe 26’55. De beste Belg was Sander Vercauteren die in 28’48 vijf seconden sneller was dan Dely en 36ste werd.

Uitslag 10K Valencia Ibercaja 2023