Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Waarom Duffy nog geen GOAT is, hoe Average is Rob, World Rankings en langlaufen voor triatleten – 3athlon Praat Podcast 146
3athlonpraat

Waarom Duffy nog geen GOAT is, hoe Average is Rob, World Rankings en langlaufen voor triatleten – 3athlon Praat Podcast 146

Voor de tweede Nederland-België 3athlon Praat podcast van 2023 zaten Hans en Tim weer samen om het te hebben over de triatlon-nieuwtjes van de afgelopen week. In deze aflevering hebben ze het over het initiatief van Youtube fenomeen Average Rob die binnen 6 maanden een Ironman wil doen, over de PTO World Ranking met Pieter Heemeryck op 18 en de compleet niet transparante manier van berekenen van die ranking. In navolging van de discussie over GOAT Jan Frodeno, stellen Tim en Hans zich de vraag waarom Flora Duffy nog net geen GOAT is. En Hans was aangenaam verrast dat de Nederlandse triatleten zo sterk presteerden op het NK langlaufen. Waarna natuurlijk de naam van Seppe Odeyn valt, mocht er ook zo’n BK langlaufen in het buitenland plaatsvinden, en waarom hij er niet bij was in Egmond. Beluister de Podcast hieronder: