Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Seizoensopener die alles had, vrouwelijke bondscoaches en eindelijk weer races – 3athlon Praat Podcast 153
3athlonpraat

Seizoensopener die alles had, vrouwelijke bondscoaches en eindelijk weer races – 3athlon Praat Podcast 153

Hans en Tim dachten op zaterdag lekker relaxed een podcast te brengen, maar ook nu weer begon het weekend al volle bak op vrijdag met een geweldige seizoensopener in Abu Dhabi en dus hebben ze veel om over na te praten, over waarom zes koploopsters uit de greep van het peloton kunnen blijven, hoe een groep van ruim 50 mannen samen kan beginnen lopen, waarom er niet meer vrouwelijke bondscoaches zoals Tine Deckers rondlopen en de schoenen van Gustav Iden. Verder bespreken we de reacties op onze Poll wie nu echt schuld heeft aan het verkeerd fietsen in een wedstrijd. En aan wedstrijden geen gebrek, maar helaas geen Alistair Brownlee in Ironman Zuid-Afrika. Hoe komt het toch dat de tweevoudige olympische kampioen zo vaak geblesseerd is? En ook in eigen land beginnen de eerste wedstrijdjes weer. Toch maar eens kijken of we niet beter wat vroeger op de week onze podcast opnemen dan… 🙂 Ondertussen veel luisterplezier via de Spotify-player hieronder of via je favoriete podcast-kanaal. En zoals altijd: vergeet niet je te abonneren, zodat je wekelijks de 3athlon Praat podcast kan beluisteren!