Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Cam Wurf loopt na Parijs-Roubaix nog blokjes-training van 21 km
Cam Wurf begint aan de marathon op het WK Ironman in Hawaii in 2022 (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Cam Wurf loopt na Parijs-Roubaix nog blokjes-training van 21 km

De Australische triatleet/wielrenner Cam Wurf, van het Ineos Grenadiers team, had zondag niet voldoende aan Parijs-Roubaix alleen, want na afloop van de Hel van het Noorden ging hij ook nog 21 km lopen. Het werd een blokjestraining met drie kilometer aan 3’45 en een gemiddeld tempo van 4’06. Cameron Wurf focust naast zijn wielercarriere bij Ineos Grenadiers ook vol op zijn triatloncarriere. Vorig jaar werd hij elfde op het WK Ironman in Hawaii. Zijn Strava-post over zijn looptraining krijgt heel wat reacties, gaande van “Triatleten zijn toch altijd een beetje gek” tot “Je had ook nog een leuke open water zwemtraining kunnen doen daar”.

“So bumpy it hurts to pee”