Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over lastige trainingen, triatlon tussen de badgasten, PTO of WK, ploegentriatlon en zelfs aquabike lof – 3athlon Praat Podcast 162
3athlonpraat

Over lastige trainingen, triatlon tussen de badgasten, PTO of WK, ploegentriatlon en zelfs aquabike lof – 3athlon Praat Podcast 162

Tim en Hans hebben 1 ding gemeen met pro-triatleten, ook bij hen komt er wel eens een slechte trainingsdag voorbij maar dat stopt hen niet om een nieuwe aflevering van de 3athlon Praat Podcast vol te praten. In aflevering 162 hebben we het onder andere over de multisport week in Ibiza, waar triatleten tussen de badgasten moesten lopen, waar Alistair Brownlee zijn beste Engels bovenhaalde bij een bijna botsing, waar het moeilijk vergelijken en tevens moeilijk uit te leggen was dat zaterdag de PTO European Open was en zondag het WK van World Triathlon, waar een sympathieke bushwacker won, maar waar bij de vrouwen op het einde de Duitsers wonnen en waar Belgen en Nederlanders het goed deden, net zoals in Marbella. In eigen land komt de competitie op gang en Hans genoot niet alleen van het BK ploegentriatlon maar was zelfs vol lof over het BK aquabike. Dat alles en veel meer in aflevering 162 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder in de Spotify Player te beluisteren of via jouw favoriete podcastkanaal. En langs welke weg je 3athlon Praat beluistert, maakt niet uit, maar abonneer je dan wel om niks te missen… Veel luisterplezier!