Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Fizik vernieuwt triatlonassortiment met gloednieuwe prestatieschoenen en zadels
Gear

Fizik vernieuwt triatlonassortiment met gloednieuwe prestatieschoenen en zadels

Het Transiro-assortiment (triathlongamma) verwelkomt een nieuwe collectie ontwerpen voor onberispelijke prestaties en efficiënte overgangen. Schoenen en zadels met meerdere niveaus bieden totale controle voor triatleten voor zowel de lange en korte afstanden. 

Hydra schoenen

Voor atleten die hun prestaties op hoog niveau willen maximaliseren, omvat de nieuwe Transiro Hydra- schoenenreeks de Hydra (nylon buitenzool) naast de hoogwaardige Hydra Aeroweave met carbonzool.

Transiro Hydra is gebouwd met een bovenwerk van 3D-mesh dat ademend vermogen biedt om het drogen te vergemakkelijken voor degenen die liever zonder sokken racen. Met een R5 nylon buitenzool en enkele klittenbandsluiting biedt de Hydra een matig stijve zool, terwijl de riem de schoen helpt om verder te openen om tijdverspilling tijdens overgangen te voorkomen. De Hydra Aerowaeve Carbon profiteert van dezelfde tijdverdrijfband, naast premium innovaties, waaronder fizik’s tweede generatie aeroweave bovenwerk met een stijve carbon buitenzool. 

De achterwaartse positie van de schoenplaatjes is met name geschikt voor triatleten, omdat het de rijders in staat stelt de juiste spiergroep te gebruiken, wat op zijn beurt de prestaties van die spieren in het laatste deel van de race verbetert.

Zadels met betere pasvorm

De Aeris Long Distance- en Aeris Short Distance- zadels bieden een rit op maat voor iedereen   en bouwen prestaties op door een betere pasvorm van de fiets. 

Wanneer atleten hun leven wijden aan training, moet elk detail van de producten waarop ze vertrouwen overeenkomen met de inspanningen die ze leveren. fizik heeft jarenlang de evolutie van de sport geanalyseerd om de behoeften van individuele triatleten beter te begrijpen, met speciale aandacht voor de meest geavanceerde aerodynamica fietsposities, voetsteun en schoenverstelsystemen. In nauwe samenwerking met gerenommeerde bikefitters hebben ze een reeks speciale producten ontwikkeld die zowel korte- als langeafstandsatleten ondersteunen. 

De nieuwe Aeris modellen hebben langere rails die een breed scala aan instelmogelijkheden bieden om de ideale voorwaartse positie te bereiken. Ze zijn ook uitgerust met een revolutionaire railinvoeging die verbeterde aerodynamica biedt en tegelijkertijd voldoet aan de UCI-voorschriften. 

De Aeris wordt geleverd met een optionele koppeling om een ​​bidonhouder aan de achterkant van het zadel te integreren voor gemakkelijke toegang tijdens het racen. Beide zadels zijn er in 3 uitvoeringen: R1, R3 en R5 met verschillende soorten rails die geschikt zijn voor alle rijders en prijsklasses.

Bekijk zeker de website van Fizik (Transiro Pagina voor triathlon items) waar je nog eens een overview en de prijzen terug vindt van elk artikel.