Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over trainen in Ardennen, astma-spray in Oostenrijk, sportmedische testen, Alpe d’Huez, Sunderland en de Noorse selectie – 3athlon Praat Podcast 172
3athlonpraat

Over trainen in Ardennen, astma-spray in Oostenrijk, sportmedische testen, Alpe d’Huez, Sunderland en de Noorse selectie – 3athlon Praat Podcast 172

Tussen de trainingen door maken we met veel plezier tijd voor een nieuwe podcast aflevering van 3athlon Praat. Tim en Hans hebben het over trainen in de Ardennen en afdalen in de regen op slecht asfalt, over het bizarre verhaal van Thomas Steger en zijn dopingschorsing wegens een gevonden astma-spray. We neigen hem te geloven, maar stellen ons ook de vraag bij de mentale gevolgen van al dan niet terechte doping-beschuldigingen. We hebben het over de hoogtepunten en de pech bij Alpe d’Huez, maar ook over het absolute dieptepunt: het overlijden van een triatlete. Hans wil niet te belerend klinken, maar breekt toch een lans voor sportmedische testen. Verder hebben we het over Sunderland en vooral ook over de Noorse selectie voor het olympisch testevent in Parijs, zonder Gustav Iden. En we bespreken ook de wild card van Arthur Horseau en zijn kansen op het WK Ironman in Nice en hoe het moeilijker zal worden om je te kwalificeren voor Kona 2024. Dat en veel meer in aflevering 172 van 3athlon Praat, hieronder te beluisteren in de Spotify player of via je eigen favoriete podcast kanaal. En zoals altijd, als jij je abonneert, vinden wij dat leuk…