Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over ziek zijn en toch trainen, harde topsport of harde atleten? En vreugde en verdriet in Barcelona, of was het Calella? – 3athlon Praat Podcast 181
3athlonpraat

Over ziek zijn en toch trainen, harde topsport of harde atleten? En vreugde en verdriet in Barcelona, of was het Calella? – 3athlon Praat Podcast 181

Op minder dan drie weken van de start van de Challenge Vieux Boucau zitten onze 3athlon Praat Podcasters te sukkelen met de gezondheid. Tim komt zelfs helemaal niet aan de start, want hij is herstellende van covid. Uiteraard bespreken we in deze 181ste aflevering van 3athlon Praat het belang van goed luisteren naar je lichaam. Hans moest dat noodgedwongen ook doen. Hij miste door een stevige bronchitis redelijk wat trainingen, maar probeerde tussendoor toch nog wat te lopen. Is dat wel een goed idee en hoe komt het toch dat triatleten zo graag trainen? Misschien eens aan de spelers van Liverpool vragen na de tussenkomst van Jan Frodeno? Of voetbal topsport is, blijft de vraag. Triatlon is dat wel en volgens Rachel Klamer is topsport hard en zijn niet alle onafhankelijke onderzoeken naar mistoestanden in de sport correct volgens haar op nationale TV. Tim en Hans staan uitgebreid stil bij haar uitlatingen. Verder hebben we het over bedwantsen in Parijs, de eerste Noord-Afrikaanse wereldbeker, Malibu, New York, Stenn Goetstouwers in Emilia-Romagna en Taylor Knibb in Kona. Dat en nog veel meer in aflevering 181 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder in de Spotify Player te beluisteren. En abonneren kan uiteraard ook nog altijd, zo mis je geen enkele aflevering!