Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet Marten Van Riel deelt video van krankzinnige hittetraining
Screenshot van de hittetraining van Marten Van Riel (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Triatleet Marten Van Riel deelt video van krankzinnige hittetraining

Voor Marten Van Riel zit het triatlonseizoen er nog niet op. De Belgische triatleet bereidt zich voor op de 70.3 Ironman Brazilië over anderhalve week. Waar wij hier eerder bezig zijn met het uitkiezen van de juiste Toyo winterbanden voor de wagen, krijgt Marten op 19 november te maken met eerder tropische omstandigheden en een combinatie van hitte en vochtigheid. En dus besloot Keep It Riel om in zijn paincave op geheel eigen wijze een hittekamer na te bootsen.

Je moet het zien om het te geloven hoe Marten zich uitdost in een papieren overall onder zijn thermisch ondergoed en zijn kledij en vervolgens met muts en al tot het uiterste gaat op de smarttrainer. Gelukkig deelt hij de beelden hieronder zodat je kan zien hoe krankzinnig zijn hittetraining is: 1 uur opwarming, 6 x keer 3 minuten zware versnelling aan 360 Watt en vervolgens 1 uur ‘sweatfest’ met drie lagen kledij en het parcours van 70.3 Ironman Brasil op Rouvy. De tegenstand in 70.3 Ironman Fortaleza is gewaarschuwd!