Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
120 atleten strijden om titel op BK Beermile, inclusief 2 winnaars winactie 3athlon.be
Start van het BK Beermile 2021 (foto: 3athlon.be)
Multisports

120 atleten strijden om titel op BK Beermile, inclusief 2 winnaars winactie 3athlon.be

Vrijdag 10 november is het zo ver, dan wordt op de atletiekpiste van het Sportkot in Leuven de belangrijkste titel van het jaar uitgereikt: die van Belgisch kampioen op de Beermile. De beermile is de ludieke seizoensafsluiter, niet alleen voor triatleten maar de laatste jaren voor steeds meer sporters en topatleten uit andere disciplines. Met 120 deelnemers is het BK Beermile volledig uitverkocht dit jaar, al konden wij nog 2 atleten op de deelnemerslijst krijgen. And the winners are…

Uit de juiste antwoorden op onze vragen selecteerde onze onafhankelijke jury een winnaar bij de mannen en de vrouwen. En dus mogen Seppe De Graef en Lindsay Linassi vrijdag een gooi doen naar eeuwige roem en proberen een vijfde strafronde te vermijden. Zij wisten dat vrijdag de keuze kan gemaakt worden tussen Tout Bien, het bier van Average Rob en Arno The Kid, die zelf overigens ook aan de start komt, en Thrive, het bij atleten al bekende non-alcoholisch sportbier. En de Belgische kampioenen van 2021 waren uiteraard Remco Verbelen en Lana Ryckaert.

Wij wensen Seppe De Graef en Lindsay Linassi heel veel succes. Als je hen zelf wil aanmoedigen, ben je van harte welkom aan het Sportkot. De eerste reeks start om 19 u. De vrouwen gaan om 20u50 van start. Om 21u15 wordt de topreeks op gang geschoten. De toegang tot het BK Beermile is gratis.