Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gravelen zoals de GOAT: win de exclusieve Canyon Grail CFR AXS gravelbike van Jan Frodeno
Je kan nu de Canyon Grail gravelbike van Jan Frodeno winnen (foto: Canyon)
Extra

Gravelen zoals de GOAT: win de exclusieve Canyon Grail CFR AXS gravelbike van Jan Frodeno

Toptriatleet Jan Frodeno heeft zijn eigen graveltriatlon in Girona, de SGrail 100, en de gravelfiets waarmee hij die wedstrijd fietst, kan nu de jouwe worden. Jan Frodeno verloot zijn Canyon Grail CFR AXS gravelbike onder iedereen die via deze link een donatie doet voor zijn Frodeno Fun(d), waarmee hij jongeren een leuke en veilige omgeving probeert te bieden, waar ze door middel van sport kunnen werken aan hun zelfvertrouwen en motivatie.

Doneren kan – op moment van schrijven – nog 49 dagen. De gelukkige winnaar krijgt niet alleen de prachtige fiets, maar wordt ook gratis ingevlogen en mag met twee personen overnachten op de locatie waar de fiets wordt overgedragen. Niemand minder dan Frodeno zelf zal de fiets overhandigen aan de winnaar.

Jan Frodeno’s Canyon Grail CFR AXS is te winnen (Foto: Canyon)