Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Deel 2 van Scott Sample Sale in Kortenberg met grote kortingen op Scott loopmateriaal, kleding en fiets-accessoires
Dries Busselot legt alles over de Scott schoenen uit op de Sample Sale van Scott (foto; 3athlon.be)
Extra

Deel 2 van Scott Sample Sale in Kortenberg met grote kortingen op Scott loopmateriaal, kleding en fiets-accessoires

Na een geslaagde Scott Sample Sale in de nieuwe vestiging van Scott Running in Wevelgem, is het deze week tijd voor deel 2 van de Scott Sample Sale, in het hoofdkwartier van Scott Benelux in Kortenberg. En opnieuw kan je interessante deals maken en flink wat korting krijgen, tot zelfs 80%, op veel Scott-producten. Dries Busselot en zijn team ontvangen je met veel plezier op woensdag 6 en donderdag 7 december in Kortenberg, woensdag tussen 15 en 21 u. Op donderdag kan je er van 15 u. tot 20 u. terecht.

Bij de Sample Sale krijg je mooie kortingen tot wel 80% op een uitgebreid gamma aan schoenen, kledij en accessoires van Scott Bike, Scott Running, Scott Wintersports, Dolomite en Lizard. Zowat het enige wat niet inbegrepen is in de Scott Sports Sample Sale zijn de fietsen van Scott. Dries en zijn team staan je bovendien altijd bij met raad en daad om je te helpen.