Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bellegem organiseert long distance duatlon BK in 2024, 8 races in Lotto Duatlon Series
Thibaut De Smet op kop voor Guust De Smul in de duatlon van Bellegem in 2021 (foto: Niki Devoldere)
Duathlon

Bellegem organiseert long distance duatlon BK in 2024, 8 races in Lotto Duatlon Series

Triatlon Vlaanderen heeft voor de Lotto Duatlon Series in 2024 maar liefst 8 duatlonwedstrijden bekendgemaakt, met als kers op de taart het Belgisch kampioenschap long distance duatlon in Bellegem op 29 september. De term long distance moeten we wel met een korreltje zout nemen, want het gaat om 7 km lopen, 50 km fietsen en 7 km lopen. Maar het is sowieso goed dat er opnieuw een Belgisch kampioenschap duatlon komt én dat de Lotto Duatlon Series acht wedstrijden telt. De sprintduatlon van Kruisem op 1 mei wordt overigens de selectiewedstrijd voor het EK duatlon. Naast Bellegem en Kruisem houdt de Lotto Duatlon Series ook halt in Tongerlo, Tielt, Damme, Oudenaarde, Kortrijk en Denderleeuw.