Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ontketende Geert Lauryssen wint na 6 keer zijn eerste Hel van Kasterlee
Geert Lauryssen op het podium van de Hel van Kasterlee 2023 (foto: 3athlon.be)
Duathlon

Ontketende Geert Lauryssen wint na 6 keer zijn eerste Hel van Kasterlee

Geert Lauryssen heeft zondag de 21ste Hel van Kasterlee op zijn naam geschreven. Zeven deelnames, zeven maal pech. Ditmaal kon de pech hem echter niet tegenhouden en wist Geert Lauryssen het laken naar zich toe te trekken in de Hel van Kasterlee. Hij haalde het in een lastige maar toch spannende wedstrijd van Tim Van Hemel.

Na de snelste eerste run uit de recente geschiedenis van de Hel kwam Stef Verachten als eerste de wisselzone uit, op de voet gevolgd door een kopgroep bestaande uit Geert Lauryssen, Arno Brouwers, Yves Coolen, Sebastien Carabin en Tim Van Hemel. Tot halverwege de fiets bleef deze groep samen, maar vervolgens werd er duchtig aan de boom geschud.

Een aanrijding met de begeleidende motor bracht Geert ten val, Stef moest de rol lossen uit de kopgroep, Yves een weinig later ook. Sebastien gaf op. Het werd een waar slagveld op de fiets. In de laatste ronde gaf Geert, samen met Arno nog een extra spuit gas en wisten ze Tim Van Hemel te lossen.

Geert en Arno doken samen het lopen in. Daar kreeg deze laatste het al gauw moeilijk en moest lossen. Tim Van Hemel wist zijn tweede plaats af te snoepen en ook Stef Verachten wist er over te wippen om het podium te vervolledigen.

Uitslag Hel van Kasterlee 2023 mannen

Bij de vrouwen won Geert’s streekgenote Lotte De Vet. Een uitgebreid verslag van de vrouwenrace van de Hel van Kasterlee vind je elders op 3athlon.be.

Herbeleef de liveblog van de Hel van Kasterlee 2023.