Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over voeding en extremen, T100 wild cards en favorieten, Belgische triatleet in Canadese ultra en laatste keer Daniela – 3athlon Praat 202 Podcast
3athlonpraat

Over voeding en extremen, T100 wild cards en favorieten, Belgische triatleet in Canadese ultra en laatste keer Daniela – 3athlon Praat 202 Podcast

De winter zit er op en dus is het naar goede gewoonte tijd om Jaime van Frias Foodcoaching weer eens uit te nodigen en het over nutrition te hebben en de extremen die pro’s toepassen. In Nieuw-Zeeland deden de Nederlandse triatleten het uitstekend in de Ironman. En Tim en Hans kijken enorm uit naar de T100 Miami. Zou Hans zelfs Pieter Heemeryck op 1 durven zetten en wat verwacht Tim van de drie Nederlandse wild cards? En wat vinden we surtout over al die wildcards en het blijkbaar lauwe enthousiasme bij de dames uit de top van de PTO World Ranking? In Canada deed een Belgische triatleet die 5 keer Almere finishte nog iets straffer. Hij finishte als enige en won dus de 6633 Arctic Ultra. En het zat er een keer aan te komen, maar het aangekondigde afscheid van Daniela Ryf, die in Miami aan haar laatste triatlonseizoen begint, komt toch even binnen. Dat en veel meer in de 202de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd hieronder in de Spotify Player te beluisteren of via je favoriete podcast kanaal. Enjoy!