Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nick Thijs kijkt uit naar 70.3 Ironman Valencia “Zal niet makkelijk worden om sneller te fietsen dan Jelle Wallays”
Nick Thijs bij de Canyon Factory Service (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Nick Thijs kijkt uit naar 70.3 Ironman Valencia “Zal niet makkelijk worden om sneller te fietsen dan Jelle Wallays”

Zondag 21 april begint de Belgische triatleet Nick Thijs aan zijn eerste volwaardige profseizoen in de 70.3 Ironman Valencia. Het wordt ook de eerste keer dat hij met zijn gloednieuwe Canyon Speedmax triatlonfiets in actie komt in een wedstrijd. Wij spraken met Nick Thijs tijdens zijn New Bike Day bij de Canyon Factory Service, over zijn nieuwe fiets, zijn overwinning in Diksmuide, zijn stage in Calpe en hoogteresort Taeru, zijn Ironman-plannen voor 2025, als pro starten in de 70.3 Ironman Valencia en over Jelle Wallays. “Ik weet niet hoe zijn zwemmen en zijn lopen zijn, maar ik verwacht dat we een kwaaie klant aan hem zullen hebben in het fietsen,” aldus Nick. Je ziet het volledige interview hieronder. Nick Thijs is overigens niet de enige Belg aan de start in Valencia. Alexandra Tondeur is de enige Belgische bij de vrouwen. Bij de mannen komen ook Jonathan Wayaffe, Christophe De Keyser, Louis Naeyaert, Brecht Van Vooren en Noah Servais aan de start.