Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Sebastien Sottiaux start niet in Kasterlee

Sebastien Sottiaux, de winnaar van de hel van Kasterlee 2005 start niet dit jaar. Dit schreef hij gisteren:

Door een persistente blessure bij het lopen sinds de Powerman van Zofingenen, heb ik  tot op vandaag nog geen normale looptrainingen kunnen uitvoeren, dus zal ik dit jaar niet kunnen deelnemen aan de winterduathlon van Kasterlee.
Ik ben diep teleurgesteld.Ondanks de grote moeilijkheid van de wedstrijd heb ik me bij de vorige editie super goed geamuseerd. a, ik zag en vond een hele goede organisatie,een prettig ontvangst, een mooi parcour en een formidabele sfeer.Het is juist daarom dat ik deze dag zeker present zal zijn als toeschouwer voor dit jaar. k hou er mij ook aan, elk en ieder veel succes toe te wensen en dezelfde tevredenheid er aan over te houden zoals ik vorig jaar.