Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Michael Dewilde wint duathlon Ruddervoorde
Nieuws

Michael Dewilde wint duathlon Ruddervoorde

michael_ruddervoordeMichael Dewilde, de triatleet van het SMO team, heeft op spectaculaire manier de duathlon van Ruddervoorde gewonnen. Michael kwam na het eerste lopen in het 2e groepje de wisselzone binnen. De duathlon was een niet-stayer wedstrijd, waardoor de extreem hard fietsende Michael zijn concurrentie op een hoopje reed. Na 22km had hij een kloof van ongeveer 2 minuten, die hij niet meer los liet in de afsluitende 2,5km lange loopproef.
Bij de dames liep Anja Buysse een sterke eerste loopproef. Tijdens het fietsen kwam de Belgisch kampioene duathlon 2006, Mieke Depoortere, sterk terug. Beide dames begonnen samen aan het laatste loopnummer. Hier bleek Mieke toch de sterkste van de twee.