Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ijzersterke Latemse jeugd in Meerhout
Nieuws

Ijzersterke Latemse jeugd in Meerhout

meerhout_2007_1

Afgelopen zondag werd in Meerhout gestreden om de Belgische titels triathlon bij de jeugd. De jeugd van LTTL was sterk vertegenwoordigd en kwam met 2 titels en nog 2 ereplaatsen naar huis

De overwinning bij de jeugd C ging naar Kobe Laleman. Bij de dames junioren ging de zege naar Karolien Geerts. Maarten Debolster pakte de zilveren medaille bij de jeugd A. De bronzen medaille bij de junioren was voor Gilles Cottyn.

meerhout_2007_2

Voor de volwassenen stond de 2e manche van het SP circuit op de agenda. De wedstrijd werd gewonnen door de Nederlander Youri Severin. De plaatsen 2 en 3 waren eveneens voor atleten van LTTL, repectievelijk voor Stijn Goris en Frederik Van Lierde. Koen Hoeyberghs werd 5e overall en eerste veteraan.

Bekijk hier de volledige uitslag