Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Thomas Jurgens : kampioen van Belgie  jeugd B
Nieuws

Thomas Jurgens : kampioen van Belgie jeugd B

Thomas Jurgens

Na zijn overwinning van vorige week in Hollain, waar hij de snelste zwem-fiets- en looptijd neerzette, was hij tot favoriet gebombardeerd door iedereen die het jeugdtriatlon volgt, dat maakte de druk alleen maar groter. Maar dat  Thomas daar goed mee kan omgaan heeft hij al meermaals bewezen in het zwemmen.

Na het zwemmen had Thomas een voorsprong van 20sec, wat niet zo veel was als gehoopt, maar na het fietsen was die voorsprong uitgegroeid tot een dikke 40sec, na het wisselen was dat wat minder geworden vermits nummer 2,3 en 4 niet hoefden te wisselen van koersschoenen naar loopschoenen en Thomas wel. Maar niet getreurd want zelfs bij het lopen realiseerde hij de snelste tijd.