Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Dreamteam Ludo Dierckxsens, Tine Bossuyt en Pieter Desmet

Het 3together Dream Team-trio met Tine Bossuyt (zwemster), Ludo Dierckxsens (fietser) en Pieter Desmet (loper) zal zaterdag 16 juni aan de start van de Triatlon door Brugge verschijnen. Toploper Pieter vervangt in extremis de gekwetste Tom Van Hooste om de 3together-kleuren te verdedigen.

Het Dream Team wil in eerste instantie een scherpere tijd neerzetten dan de snelste triatleet. Daarnaast worden ze ook uitgedaagd door het Team van topzwemmer Bruno Claeys, Johan Musseeuw (fietser) en Christophe Clyncke (loper).

Het Dream Team start om 18.40u aan het sasplein nabij de Dampoort. Verwacht wordt dat het trio rond 20.15u de finish bereikt.

Samen met het Dream Team verschijnen nog een 30-tal andere 3together-teams.

3together is een triatlonclub voor bedrijventeams. Werknemers proberen samen met collegas hun doel te bereiken: een triatlon of een duatlon. Het bedrijf bekostigt de training en streeft zo zijn eigen doel na: gezonde en frisse werknemers in een stevig, gemotiveerd team, dat energiek toewerkt naar de doelstellingen van de onderneming. Of hoe de ene vorm van beweging de andere stimuleert.