Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wout Moreel wint 24e triathlon aan het Donkmeer
Nieuws

Wout Moreel wint 24e triathlon aan het Donkmeer

wout_berlare Wout Moreel van het Brugse triathlon team heeft de 24e editie van de triathlon van het Donkmeer gewonnen. De lokale favoriet Wouter Monchy bouwde samen met Bart Colpaert een voorsprong een minuut op Hannes Cool en 2 minuten op een achtervolgend groepje met daarin Wout Moreel. Monchy gokte door er op de fiets alleen van door te gaan. Achter zich vormde zich een Izegems-Alpro trio met Bart Colpaert, Pieter Vanhee en Hannes Cool. Een grotere groep volgde op nog een minuutje. Wouter Monchy ging als eerste het loopparcours op, maar het lopen draait bij Monchy totaal niet dit seizoen. Hij viel dan ook terug naar een 11e plaats. Wout Moreel zette de snelste looptijd op de klok en liep als eerste over de streep. Pieter Vanhee werd 2e, Wim Neyt uit Zelzate werd knap 3e.

Bij de dames was Marieke Lobeau de snelste. Na een 8e zwemtijd, fietste naar de 1e plaats, een positie die ze ook in het lopen niet zou prijs geven.Janne Van Hove, eerder dit jaar nog winnares in Oudenaarde, werd 2e, Elke De Vreese finishte als 3e.

De volledige uitslag vind je hier

De foto's staan in ons fotoalbum