Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Francoise Wellekens en Frederik De Vreese winnen MrT
Nieuws

Francoise Wellekens en Frederik De Vreese winnen MrT

francoise

Francoise Wellekens is er voor de 3e keer op rij in geslaagd om de Mr.T. triathlon in Gent op haar naam te schrijven. Wellekens domineerde de wedstrijd van begin tot einde en sloeg een kloof van dik 2 minuten op haar achtervolgster Mieke De Craene. Voor Mieke was dit na de Sterke Peer en Izegem het 3e podium in een week tijd. Nieuwkomer Elke De Vreese reed een knap fietsnummer en ging als 3e aan het lopen. Maar ze moest passen tegen de sterk opkomende Kathleen Meire.
Bij de heren ging de overwinning naar Frederik De Vreese. Ook hij ging van begin tot eind in zijn eentje aan de leiding. Steven Van Heirseele werd 2e. Gilles Cottyn kon in een sprint Stijn Veldeman en Maarten De Bolster achter zich houden.
Stephane Staelens maakte een fotoreportage
Klik hier om de uitslag te bekijken