Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Michael Dewilde en Kristien Vleugels winnen triathlin Viersel en het circuit
Nieuws

Michael Dewilde en Kristien Vleugels winnen triathlin Viersel en het circuit

De foto's staan online
michael_viersel

Michael Dewilde van het SMO-team kwam, zag en overwon in Viersel.
Ex-duatleet Paul Embrechts kwam als eerste uit het water, samen met Tim Brydenbach en Gunter Paulus. Michael Dewilde kwam als 23e uit het water met een achterstand van bijna 2 minuten op Embrechts.

Na 1 van de 3 rondes fietsen lag Dewilde op 40 seconden achter Embrechts. Een ronde later moest iedereen al machteloos toekijken hoe fenomenaal hard Michael van iedereen weg fietste. Nick Baelus van Hetric kon de schade beperken en fietste naar een 2e stek. Maar de voorsprong van Michael Dewilde bedoeg 2 minuten, voldoende om de zege op zijn naam te schrijven. Voor Dewilde is dit na Geel en St.-Laureins, de 3e zege in het Niet-Stayer-Circuit. Hij pakte in Viersel 500 punten en springt daarmee over Koen Hoeyberghs.
Nick Baelus werd knap 2e in Viersel, gevolgd door Paul Embrechts op een 3e plaats. Johan Smolders van het organiserende KTT was deze week een beetje ziek en volde zich niet 100%. Hij zette een schitterende 2e fietstijd neer, maar moest bij het lopen wat terrein prijs geven en werd 7e.
Bij de dames ging Kristien Vleugels er van begin tot eind alleen vandoor. De Belgisch kampioene 1/4 triathlon was een maat te sterk voor de concurrentie en pakte in Viersel de zege en won hierdoor ook het eindklassement van het Niet-Stayer-Circuit. Marjolein Truyers werd 2e in Viersel en wint hierdoor de V-24 categorie van het Niet-Stayer-Circuit. Christel Van Eesbeeck werd 3e en wint hiermee de V-vet-A categorie van het circuit.

De volledige uitslag van het circuit alsook de foto's van Viersel komen later online

Voor de duathlon: http://www.triathlon.be/uitslagen/2007/view_uitslag_vtdl.asp?wed_id=55
Voor de 1/8 triatlon http://www.triathlon.be/uitslagen/2007/view_uitslag_vtdl.asp?wed_id=56
Voor de ¼ triatlon http://www.triathlon.be/uitslagen/2007/view_uitslag_vtdl.asp?wed_id=57