Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

E-bay veiling Wielemie

Marieke Vervoort kwalificeerde zich in Antwerpen voor de ironman triatlon in Hawaii. Deze onderneming is vrij duur.Daarom wordt er een veiling op e-bay georganiseerd. Het betreft hier een veiling van een aantal kleding-stukken gedragen en gesigneerd door mensen uit de sport-wereld, o.a Par Zetterberg, Tom Boonen, Erwin Vervecken, en vele anderen… en natuurlijk ook een van Marieke zelf. Wil je een bod uitbrengen, surf dan even naar deze link Of surf naar www.ebay.be en type in de zoekfunctie 'wielemie' in. Kijk de volgende dagen regelmatig naar deze veiling, er zullen in totaal zo'n 40 kledingstukken geveild worden.