Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Mieke Depoortere bij het SMO team

{rokzoom}http://www.3athlon.be/www/images/stories/nieuws/2008/mieke_depoortere.jpg{/rokzoom} De 34-jarige Mieke Depoortere zal in 2008 de kleuren van het SMO-Team Meetjesland verdedigen. De sympathieke atlete uit Aartrijke werd in 2005 en 2006 winnares van het nationale Superprestige circuit duatlon. Dit Superprestige Circuit van de Belgische Triatlon Federatie is een regelmatigheidcriterium over diverse wedstrijden. 

Het afgelopen sportseizoen werd ze derde op het Belgisch Kampioenschap Duatlon te Antoing en behaalde een tweede plaats in het superprestige duatlon circuit bij de dames. De duatlete werd in 2007 winnares van de Benelux Sprint Duatlon in Ruddervoorde.

De Belgische Kampioene duatlon van 2004 en 2006 zal zich voor komende sportseizoen voornamelijk richten op de kampioenschappen en het Belgische Superprestige circuit Duatlon. Mieke is momenteel voor 3 weken op stage in Lanzarote om de basis te leggen voor het nieuwe triatlonseizoen samen met wereldkampioen duatlon Joerie Vansteelant. Op 19 januari as. zal ze deelnemen aan de internationale sprintduatlon in La Santa (ES).

“Met deze nieuwe aanwinst zullen we trachten ook in de duatlonsport enkele overwinningen en podiumplaatsen te behalen op nationale en internationale wedstrijden” aldus teammanager Jan Savat. “Mieke is zeer bewust met haar sport bezig en kan haar ervaring delen met haar teamgenoten. De gedreven Westvlaamse is een extra meerwaarde voor het team.”

“Het SMO-Triatlon team dat sinds 2007 werd opgericht, kan ook voor de volgende 2 jaar rekenen op de steun van hoofdsponsor SMO en co-sponsors Hubo, WDC Flexpert en Schepens Verpakkingen. Vanzelfsprekend zullen deze financiële middelen optimaal besteed worden aan de uitbouw en structuur van het team.” aldus een fiere voorzitter.