Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Inschrijven Sint-Laureins vanaf zaterdag 15/03/08

“Provinciaal Kampioenschap Triathlon te St-Laureins”
Start inschrijvingen Boerekreek Triatlon 2008

Op zaterdag 31 mei 2008 organiseert de gemeentelijke sportraad St-Laureins de 22ste uitgave van hun kwart triatlon aan het vernieuwde sport- en recreatiecentrum “De Boerekreek”. Voor de editie 2008 kunnen 350 sportievelingen zich aanmelden voor 1000m zwemmen, 40 km fietsen (niet stayeren) en 10 km lopen in een uniek decor. De eerste Oost-Vlaming die over de streep komt kan zich tevens kronen tot Oost-Vlaams Kampioen 2008. Het voltallige SMO-triatlon Team Meetjesland tekent alvast present voor hun thuiswedstrijd. Ook diverse Meetjeslandse, Belgische en internationale toppers hebben hun deelname reeds bevestigd.

Vorig jaar stonden een 15-tal Sentenaars aan de start van deze wedstrijd. Hopelijk komen ook in deze editie enkele plaatselijke sporters aan de start. De inwoners van Groot Sint-Laureins kunnen zich inschrijvingen bij de voorzitter Higan Holderbeke op het nummer of higan.holderbeke@sportraadsint-laureins.be . Zo doen momenteel diverse geruchten de ronde dat enkele lokale horeca-uitbaters de uitdaging aangaan en een onderlinge weddenschap hebben afgesloten, hopelijk houden ze voet bij stuk.

Op zaterdag 15 maart as. starten de inschrijvingen voor de jaarlijkse Boerekreek triatlon aan het provinciaal sportcentrum “De Boerekreek” voor alle andere deelnemers. Inschrijven kan enkel via de website van de sportraad en nadien dient binnen de 14 dagen de betaling te gebeuren op een speciaal rekeningnummer dat pas bij inschrijving wordt vrijgegeven. Wie wil deelnemen moet er snel bij zijn, want vorig jaar waren op één week tijd alle starttickets de deur uit. 

Neem alvast een kijkje op www.sportraadsint-laureins.be voor alle informatie.