Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet doodgebeten door een haai
Nieuws

Triatleet doodgebeten door een haai

shark.jpg In Zuid-Californië is vanochtend een triatleet omgekomen nadat hij werd aangevallen door een haai. De triatleet deed op Solana Beach, vlak bij San Diego mee aan een groepstraining ter voorbereiding op een triathlon.

Surfers in de buurt hebben het slachtoffer uit het water gehaald, maar de man overleefde de haaiebeten niet. De haai had het onderbeen van de triatleet afgebeten. Hij stierf op het strand aan zijn verwondingen.

Het is het eerste dodelijke ongeval met haaien in die regio. Normaal zitten daar geen haaien.

De kustwacht heeft na het incident met helicopters tevergeefs gezocht, maar kon de haai niet opsporen.