Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Liefde is….

Voor de meeste triatleten is de sport hun leven. Ikzelf heb ook mijn vrouw ten huwelijk gevraagd toen ik in Lanzarote over de finish kwam gestrompeld. Maar ik heb haar nooit zo ver gekregen al het Britse koppel Brian Bulter en zijn kersverse echtgenote Annie Hogan. Twee weken geleden gaven ze elkaar het JA-woord en stapten in het huwelijksbootje richting Lanzarote. Afgelopen zaterdag zijn ze samen in de oceaan gedoken om 3,8km te zwemmen, hebben ze samen 180km gefietst rond het eiland, liepen ze samen een marathon, om na 13u28’36" samen over de finish te komen. Op hun rugnummer stond heel toepasselijk "Just Married" geschreven. Voor hem was het de 4e deelname, voor haar de allereerste.