Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Lunt organiseert Olympische triathlon 2012

Nu de Spelen in Bejing nog moeten gehouden worden, is het natuurlijk wel erg vroeg, maar onlangs raakte bekend dat John Lunt is aangeduid als organisator voor de Olympische Triathlon tijdens de Spelen van 2012, die in Londen gehouden worden.

Dat precies John Lunt die eer te beurt viel, mag niet verrassen. Lunt is immers de drijvende kracht achter de Nokia Royal Windsor Triathlon.

Lunt maakte meteen bekend dat de triathlon tijdens de Olympische Spelen in Londen zal doorgaan in en om het Londense Hyde Park. Als voorbereiding op de Spelen zal Londen ook al het decor vormen voor de werelbekerwedstrijden van 2009 en 2010.