Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Overwinning SMO en Atriac in Viersel

SMO atleet Tom Vander Hoogerstraete stond na de Mr.T vorige week, ook in Viersel op het hoogste trapje in Viersel. Ex-competitie-zwemmer Vander Hoogerstraete kwam na Joris Buyl als 2e uit het water. De SMO’er zette in de niet-stayerwedstrijd de beste fietstijd neer en sloot nog eens af met de snelste looptijd. Vander Hoogerstraete finishte in een tijd van 1u50’55" (meer dan 3′ voorsprong op de nummer 2) en bewees daarmee dat hij een zeer complete triatleet is geworden. Een naam om in de toekomst naar uit te kijken. Thierry Verbinnen pikte Viersel mee in voorbereiding voor Hawaii en werd 2e. Arnout Volckaert stond op de 3e plaats op het podium.

Bij de dames was het Katrien Verstuyft de snelste. Zij kwam als eerste uit het water maar moest tijdens het fietsen een sterke Bianca Van Den Kieboom laten voorgaan. Verstuyft kon in het lopen toch het verschil maken en pakte de overwinning. Van Den Kieboom moest in de afsluitende 10km ook nog Christel Van Eesbeeck voor zich laten gaan.

In de ochtendwave, de veteranen en junioren, ging de overwinningnaar Eric "De Beuk" De Beuckelaer. Hij won voor Jan De Cock en Rudi Van Aelst. Michael Van Cleven was de beste Junior. Marcel Seys was de snelste M50, Ivo Breugelmans won in de categorie M60

Bekijk hier de uitslag