Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Aqua Sphere en Ironman gaan samen
Nieuws

Aqua Sphere en Ironman gaan samen

Aqua Sphere en Ironman hebben een partnerschap gesloten om gezamenlijk een nieuwe lijn wetsuits voor open water op de markt te brengen. Ironman behoeft geen introductie. Aqua Sphere, dat in triatlonmiddens vooral bekend werd met zijn Seal and Vista zwemmaskers en Kaiman zwembrillen, was al sinds 2001 Ironman sponsor. Ook triatleten zoals Christof Wandratsch, de voormalige recordhouder op de Ironman-zwemafstand, en Faris Al Sultan, de winnaar van Hawaiï Ironman 2005 worden door het merk gesponsord.

De nieuwe reeks wetsuits komen er vanaf volgend voorjaar in drie klassen: Elite, Pro en Competitor. Meer info volgt.

im_as_powered_logo.png