Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Van Cleven en Leys winnen GP Jim Beuselinck
Nieuws

Van Cleven en Leys winnen GP Jim Beuselinck

van_cleven.jpgNa een jaartje afwezigheid op de kalender werd dit weekend in Oedelem uitgepakt met de 4de editie van de Grote Prijs Jim Beuselinck.

Het minste wat gezegd kan worden is dat de weergoden deze recreatieve triathlonhappening uiterst welgezind waren. Nauwelijks was het gros van de 400 deelnemers in volle zon over de eindmeet gekomen of de hemelsluizen gingen open.

Niet dat dat de pret kon drukken. De organisatoren bereikten op elk vlak hun doel: de wedstrijd had niet te lijden onder een gebrek aan populariteit en voor de meeste deelnemers  (zowel kids als volwassenen) was dit een ideale kennismaking met de wondere wereld van de triathlon. Maar ook wie met competitieve ideeën aan de start verscheen kwam aan zijn trekken.

De overwinning ging bij de mannen naar Michael Van Cleven in een tijd van 55:07. Bij de dames stak Sabine Leys de zege op zak in een tijd van 1:04:56

Zelf misten we wel het ludieke luik met deelnemers met versierde fietsen dat de vorige edities extra kleur gaf. Misschien iets voor volgend jaar.

Je vindt de foto’s in ons foto-album.

Uitslagen vind je op www.gpjim.be