Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
31 Belgen aan start Ironman Hawaï
Nieuws

31 Belgen aan start Ironman Hawaï

ironman.jpgOp 11 oktober verschijnen 31 landgenoten aan de start van de Hawaï Ironman, die dit jaar zijn 30ste verjaardag viert.

Gewoontegetrouw wordt het event opnieuw integraal via het internet uitgezonden op www.ironmanlive.com

In totaal verschijnen 1800 deelnemers aan de start. 31 daarvan zijn landgenoten, waaronder 2 dames.  De voornaamste deelnemers heten gewoontegetrouw Luc Van Lierde, Marino Vanhoenacker, Rutger Beke, Frederik Van Lierde, Bert Jammaer en Marc Herremans, maar om het plaatje compleet te maken kan je in alfabetische volgorde uitkijken naar de prestaties van:

bij de dames:

Mieke De Craene en Inge Van Cauwenberghe

bij de heren:   

Rutger Beke, Christian Bodson, Wim De Doncker, Michel De Wilde, Bob De Wolf, Rudy Depret, Marino di Febbo, Loïc Hélin, Marc Herremans, Bert Jammaer, Thomas Mannaert, Marc Mertens, Philip Pinket, Marc Pollet, Sam Ratajczak, Jo Roobrouck, Roland Schumacher, Jan Severyns, Frederik Sleutel, Johan Smolders, Jan Syryn, Rudi Van Aelst, Wim Van de Wielle, Frederik Van Lierde, Luc Van Lierde, Jef Van Roosbroeck, Thierry Verbinnen, Alain Vervoort en Marino Vanhoenacker.

De redactie wenst elk van hen, naast een optimale laatste voorbereidingsfase, erg veel succes toe. We hopen je verder van hun wapenfeiten op de hoogte te kunnen houden.