Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Eerste wintertriathlon te Wachtebeke

Vandaag vond in het Oostvlaamse Wachtebeke de allereerste wintertriathlon in België plaats. De formule is ergens een mix tussen de voorjaartriathlons waarbij de zwemproef afzonderlijk in een zwembad wordt afgelegd gevolgd door bike-run en het enorm populaire winterduathlon waarbij de fietsproef met een mountainbike wordt afgelegd. In Wachtebeke moest 500m worden gezwommen, om dan op basis van die zwemtijden een 18km lange MTB proef en een 5kmlange loopproef af te leggen. Voor wie het zwemmen niet zag zitten, stonden er een korte of lange run-bike op het programma.

pdf Uitslag wintertriathlon scratch
pdf uitslag wintertriathlon per reeks
pdf uitslag wintertriathlon per categorie
pdf uitslag run-bike per reeks