Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marisol Casado nieuwe voorzitter ITU
Nieuws

Marisol Casado nieuwe voorzitter ITU

newscasadonewpresidentofiexmy_image_0.jpgDe Spaanse Marisol Casado werd op het 21e ITU congres in Madrid verkozen tot de nieuwe voorzitter van de ITU, de International Triathlon Union. Casado volgt Les MacDonald op, de oprichter van de ITU. McDonald stond in 1989 in Avignon aan de wieg van de ITU. Zijn grootste verdienste is zeker dat hij van triathlon een olympische sport wist te maken. Toch is McDonald zeker niet onbesproken in de triathlonwereld. Zo heeft zeker  een rol gespeeld in de kloof tussen de ITU en het Ironman-circuit. Ook was hij geen echte duathlonfan – www.triathlon.org –