Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Verkiezing Miss & Mister 3athlon.be geopend

De verkiezing is geopend!

Stem nu op uw favoriete kandidates
en kandidaten voor de titel
Miss & Mister 3athlon.be 2008

Het is eventje stil geweest over onze Miss & Mister 3athlon.be 2008, maar dat was natuurlijk omdat we achter de schermen alles aan het prepareren waren voor deze verkiezing. Vanaf vandaag tot en met zondag 14 december kan er gestemd worden op jullie favoriete kandidates en kandidaten. Lees hieronder het reglement

Om deze verkiezing zo eerlijk mogelijk te laten gebeuren, werd een aparte website gebouwd : http://www.3athlon.be/verkiezing . Deze site doet enkel en alleen dienst voor deze verkiezing van Miss en Mister 3athlon.be 2008.

Om je stem te kunnen uitbrengen, ben je verplicht jezelf aan te melden met een geldig email adres. Naar dit email adres wordt een verificatie email gestuurd om te controlleren of het opgegeven email adres wel een echt adres is. In die mail staat dan een link waarmee je éénmalig je stem kan uitbrengen.Komt de mail niet toe, kijk dan even of hij niet bij je spam of ongewenste mails is terecht gekomen.
(We gebruiken dit email adres voor geen enkele andere doeleinden dan de geldigheid ervan testen voor deze verkiezing)

De enquete bestaat uit 6 vragen:
Wie verdient de titel Miss 3athlon.be 2008?
Wie verdient de titel 1e eredame Miss 3athlon.be 2008?
Wie verdient de titel 2e eredame Miss 3athlon.be 2008?

Wie verdient de titel Mister 3athlon.be 2008?
Wie verdient de titel 1e runner-up Mister 3athlon.be 2008?
Wie verdient de titel 2e runner-up Mister 3athlon.be 2008?

Alle vragen zijn verplicht in te vullen! Het systeem laat je toe om de zelfde kandidaat of kandidate op plaats 1, 2 en 3 te zetten. In de puntenverwerking wordt echter elke kandidaat of kandidate per stem maar 1x geteld, nl die met de hoogste score.Het heeft m.a.w. geen zin 3x voor dezelfde kandidaat of kandidate te stemmen.

Stemmen kan tot en met zondag 14 december. Uit deze online verkiezing zal zowel voor de Miss als voor de Mister verkiezing een top-10 worden samengesteld. De aanwezigen op de finale tijdens de 3party in Leuven op 20 december, zullen daar de  Miss & Mister 3athlon.be 2008 kiezen.

 Nog geen tickets voor de 3party?
Bestel ze nu online!