Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Musseeuw presenteert tijdritter
Nieuws

Musseeuw presenteert tijdritter

dsc_0547.jpgWas er tijdens Bikemotion nog geen sprake over, dan presenteerde Musseeuw tijdens Vélofollies zijn allereerste tijdritfiets: de MC TT. Voortaan kan je je wedstrijden dus op dezelfde fiets afleggen als Bert Jammaer.

Anders dan andere Musseeuw-frames gaat het hier om een volledig uit 3K-carbon opgebouwd frame en niet om een frame dat een combinatie van carbon en vlas. ,,Bij tijdritten is het wegwerken van de trillingen minder belangrijk", klonk het wanneer we hier naar de reden vroegen.

Het Musseeuw-frame is voorzien van een aantal fraaie details zoals een geknikte bovenbuis een oversized bottom bracket en horizontale uitvalpatten. De fiets op Vélofollies woog, volledig afgemonteerd met een Campagnolo Centaur-groep en Kéo Carbon-pedalen net 8,1 kg. Een frameset verandert voor €2.455 van eigenaar.