Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Torhouts koppel wint in Geluwe

In Geluwe, de traditionele seizoensopener van de zomerduatlons, heeft Joerie Vansteelant op indrukwekkende wijze zijn derde overwinning van het jaar mogen vieren. De wereldkampioen lange afstand moest in het eerste lopen nog Antoine Duvivier naast zich dulden, maar in een indrukwekkende fietsproef nam de Torhoutenaar de koppositie stevig in handen, om deze niet meer af te staan. Zijn vriendin Kim Vandewaetere maakte het feestje compleet door bij de vrouwen de wedstrijd te winnen.

Kim boekte in het eerste lopen al een voorsprong van 2’30 op Charlotte van de Velde en Martine Van Hoolandt. De Torhoutse bouwde het verschil verder uit tijdens het fietsen en won uiteindelijk oververdiend met meer dan vijf minuten voor op Martine Van Hoolandt. Charlotte van de Velde werd derde.

Bij de mannen was Joerie Vansteelant dus heer en meester. Koen Demyttenaere en Jochen Neyrinck kregen in het fietsen Antoine Duvivier nog te pakken, maar de Waalse belofte zette in het afsluitende lopen de snelste tijd neer en pakte de tweede plaats voor Neyrinck en Demyttenaere. De vijfde plaats ging verrassend naar sterke loper Nico Gruloos uit Oudenaarde.

Ook voor de jeugdwedstrijden daagde flink wat volk op. Als eerstejaars Jeugd B zet Paul Bara zijn zegereeks gewoon verder in 2009. Etienne Claisse, zoon van, boekte zijn eerste seizoenszege bij de Jeugd C.  Ine Couckuyt bij de Jeugd B en Kato Zegers bij de Jeugd C waren de snelste meisjes.

Bij de juniores was kampioen Tim Van Hemel alweer de sterkste. Esther Schack won bij de meisjes. En bij de Jeugd A gingen de overwinningen naar Kelly Decaluwe en Thomas Cordier.

Uitslag duatlon Geluwe
Uitslag Jeugd A/Juniores Geluwe
Uitslag Jeugd B/Jeugd C Geluwe