Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Meetrainen met de Lampre-ploeg

Hoewel het momenteel niet meteen rollentijd is, pakt het Nederlandse Tacx uit met een nieuwe film voor de VR-trainer. Voortaan kan je samen met grote renners  als wereldkampioen Alessandro Ballan en Damiano Cunego door het heuvelachtige landschap in het Italiaanse Toscane rijden.

Bedoeling is dat je aan de hand van deze virtuele training in korte tijd je fietstechniek verbetert. De Lampre- ploeg start met een rustig tempo en doet twee beklimmingen waarbij iedere renner z’n eigen trainingsschema volgt. De Volterra (531m) en de Sassa (366 m) zijn qua landschap hele mooie trajecten en uitstekend geschikt voor intervaltrainingen. De hele gefilmde route bedraagt 70 km.

Verder werkt Tacx momenteel aan nieuwe Real Life Video’s en ErgoVideo’s voor het komende winterseizoen zijn in volle gang. Zo zijn er vorige week opnames gemaakt bij de broertjes Fränk en Andy Schleck in Luxemburg tijdens hun favoriete trainingsronde. Ook zijn de laatste 16 kasseistroken van Parijs Roubaix gefilmd en zijn er verschillende opnames op het fietseiland Mallorca.