Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Antwerp Ironweekend – 1 & 2 augustus
Uncategorized

Antwerp Ironweekend – 1 & 2 augustus

im_weekend_antwerpen.png
Op zaterdag 1 en zondag 2 augustus staat Antwerpen volledig in het teken van triathlon !

Naar jaarlijkse traditie is er op zondag 2 augustus de Antwerp Ironman 70.3. Naast de volledige Belgische triathlontop, staan er ook nu weer 1.000 triatleten aan de start.

Dit jaar staan er op zaterdag 1 augustus op Linkeroever ook al heel wat evenementen op het programma. Kom dus alvast op zaterdag 1 augustus naar Antwerpen en proef, één dag voor de echte Ironman, al even van de triathlonsfeer.
 Info & inschrijvingen 

Antwerp Iron Relay

Ga de uitdaging aan samen met je broer, zus, vriend, vriendin, collega, …. De eerste neemt de zwemproef voor zijn rekening, de tweede het fietsen en de derde het lopen. Er wordt 1500 m gezwommen, 40 km gefietst en 10 km gelopen.

Antwerp Iron Sprint

Wil je ook eens kennismaken met triathlon? Dan is deze Iron Sprint alvast iets voor jou. Er wordt 750 m gezwommen, 20 km gefietst en 5 km gelopen. Wie weet wordt je ook gebeten door de triathlonmicrobe en zien we je volgend jaar aan de start van de Antwerp Ironman 70.3.

Antwerp Iron Kid

Ben jij een Iron Kid? Je bent tussen 7 en 12 jaar en wil wel eens kennismaken met triathlon?

De uitdaging aangaan en plezier maken is de opdracht! En vergeet niet…. in triathlon is elke finisher een winnaar ! Bij de Iron Kid gelden volgende afstanden (afhankelijk van de leeftijd) : zwemmen 50 of 100 m, fietsen 4 of 8km en lopen 1 of 2 km.