Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Dereere tweede in open Frans kampioenschap

Jurgen Dereere kan voorlopig zijn goeie conditie nog niet verzilveren met een zege, maar voor de tweede week op rij was hij er dichtbij. In de open Franse kampioenschappen moest hij alleen Damien Derobert voor zich laten. In Villiers-sur-Loir streed de Westvlaming steeds mee voorin. In de eerste 10 km lopen maakte hij deel uit van een kopgroep van drie. Tijdens de 40 km fietsen bleef Jurgen mee voorin in een groep van vijf koplopers. Maar in de afsluitende loopproef van 5 km nam Derobert snel het initiatief. Damien Derobert won voor de derde keer op rij het Frans kampioenschap. Dereere werd op 20" tweede, voor Nicolas Capoferri en Laurent Galinier.