Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Live triatlon op Belgische TV

Niettegenstaande het feit dat op de voorbije Olympiades onze Belgische atleten er mee voor zorgden dat een live uitzending van een internationale kwarttriatlon bijzonder spannende televisie opleverde, bleven we de laatste jaren in België verstoken van televisiebeelden van de wereldbekerwedstrijden. Maar daar komt vanaf vanavond verandering in en dat is heuglijk nieuws. Euro 1080 heeft de uitzendrechten van de ITU Dextran World Championships Series verworven voor de Benelux. Vanavond zendt hun sportzender Exqi Sport de eerste Europese WCS-wedstrijd van Madrid integraal uit. Om 18 u. kan je de volledige wedstrijd van de vrouwen bekijken. Vanaf 20u15 wordt de mannenwedstrijd (met onze vier Belgen erbij) uitgezonden. De komende dagen worden deze uitzendingen nog een aantal keer herhaald. Ook de triatlon van Londen wordt volledig in beeld gebracht in augustus. Voor meer informatie over het uitzendschema surf je best naar www.exqisport.be