Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Challenge Axel Kids Triathlon in Braine l’Alleud

De mannen van TTB (Triatlon Team Braine l’Alleud) kijken graag over de (taal)grenzen heen. Ze doen bij deze een oproep aan de Vlaamse jeugd om zich te meten met hun Waalse leeftijdsgenoten in de vierde manche van de CAKT, de Challenge Axel Kids Triathlon. Dit nieuwe regelmatigheidscriterium van de LBFTD, met Axel Zeebroek als peter, kent veel succes in het zuiden van ons land. In Eigenbrakel staan op zaterdag 27 juni een reeks jeugdwedstrijden op het programma, aangevuld met een aantal kidsreeksen en een familie-aflossingswedstrijd. Alle informatie vind je hier .