Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Irongirls breidt uit

Start to triathlon Irongirls.be

Irongirls gaat zijn 2 de seizoen tegemoet. En wat voor een seizoen? Eentje met meer exclusieve dames wedstrijden , meer regio’s en uiteraard ook meer dames die aan triathlon gaan doen.

Irongirls is een triathlon & duathlon club die trainingen en coaching aanbiedt exclusief voor dames. Tevens vaardigen wij een kwaliteitslabel uit voor vrouwvriendelijke wedstrijden.

Start2triathlon :
Net zoals vorig jaar starten wij half januari met een start to triathlon waar we in een 30 tal weken dames voorbereiden voor hun eerste kwartrtriathlon. In de voorbereiding van die kwart nemen ze deel aan een zwemloop en een paar 1/8 ste triathlons. Op basis van een 3 tal trainingen per week is dit een haalbare kaart voor iedere gezonde vrouw. De inschrijvingen voor de start to triathlon zijn open.

Regio’s:
Ons eerste werkingsjaar (2009) waren we al fier om te melden dat we 6 regio’s in Vlaanderen hadden waar onze dames terecht konden om te trainen. Dit jaar kwamen er zo maar eventjes 5 nieuwe regio’s bij . We mogen dan ook zeggen dat we heel Vlaanderen bestrijken. Hieronder een overzichtje. (met email adres lokale coach)
    * Brasschaat (Noord Antwerpen): Coachlieve@irongirls.be
    * Duffel (Mechelen) : CoachJoost@irongirls.be
    * Ertvelde (Meetjesland): Coachwim@irongirls.be
    * Gent : Coachdirk@irongirls.be , Coachmieke@irongirls.be
    * Herentals (Kempen): CoachJoost@irongirls.be
    * Lokeren (Waasland): Coachflip@irongirls.be
    * Nieuwpoort (Kust) : Coachsandra@irongirls.be
    * Oudenaarde (Vlaamse Ardennen): Coachsophie@irongirls.be
    * Ternat (Brussel-Pajottenland) : Coachannemie@irongirls.be
    * Tessenderlo (Limburg) : Coachdieter@irongirls.be
    * Vilvoorde (Brussel-Leuven) : coachmia@irongirls.be

Wedstrijden :
Onze vaste wedstrijden waar wij komend jaar naartoe trainen  zijn :
Zwemloop Wachtebeke
1/8 triathlon te Geel
1/8 triathlon Vilvoorde
1/8 ste triathlon Gent
¼ triathlon Viersel

Buiten deze vaste wedstrijden zullen er nog meerdere vrouw-vriendelijke wedstrijden op onze kalender staan waaraan onze dames naar eigen goeddunken deel kunnen aan nemen.

Duathlon (gezocht)
Om ons aanbod wat uit te breiden en om de duathlonsport  nieuw leven in te blazen zijn we op zoek naar een duathlon wedstrijd over de 1/8 ste afstand in de maand juni of juli. Helaas loopt deze zoektocht niet van een leien dakje. Het aantal duathlons is dun bezaaid en het feit  dat we voor onze dames een aparte reeks vragen ligt de organisatoren niet gemakkelijk. Nochtans denken wij met een 100 tal dames aan de start te staan. Kandidaat organisatoren mogen ons steeds kontakteren.

Website : www.irongirls.be
E-mail : info@irongirls.be