Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pieter Rijnders stapt over naar ETZ!
Nieuws

Pieter Rijnders stapt over naar ETZ!

pieter_rijnders_2.jpg.jpg Pieter Rijnders, in een recent verleden Belgische top in het veldlopen, en sinds augustus 2009 ook een succesvol duatleet, zal volgend seizoen deel uitmaken van het Energy Team Zuidwest.

Het bestuur van ETZ is opgetogen met de komst van deze topper en wenst hem dan ook te begeleiden bij de uitbouw van zijn sportieve carrière. Het BK Duatlon (individueel + ploegen), de Powerman van Geel en Torhout en de Capino Duatlon Wevelgem zijn de hoofddoelen van Pieter Rijnders. Verder wil hij internationale ervaring opdoen door deelname aan het Franse GP-circuit en hoopt hij op termijn te schitteren op internationale kampioenschappen.

Palmares van Pieter Rijnders:

  • Belgisch Kampioenschap Sprintduatlon te Wetteren (2009)
  • Winst in het Open NK Duatlon te Tilburg (2009)
  • Provinciaal Kampioen Duatlon Viersel (2009)
  • 2de op het BK veldlopen, korte cross (2008)
  • 3 selecties voor het EK Cross

De sportieve belevenissen van Pieter kunt u volgen op www.pieter-rijnders.be