Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Winterduathlon Putte

Op zondag 27 Februari 2011 organiseert Lopersgroep Putte haar 2de winterduathlon.

Deze winterduathlon vind plaats in een van de mooiste MTB-bossen grenzend aan de polders ten Noorden van Antwerpen. Omwille van een zeer goed doorlatende ondergrond zijn deze bossen steeds goed berijdbaar en lenen ze zich uitstekend om er een aantrekkelijk MTB-parcours uit te tekenen.

Middelpunt van het gebeuren is Camping De Watertoren alwaar je start / finish en alle nodige faciliteiten vindt. Ze is makkelijk te bereiken via de A12 Antwerpen Bergen op Zoom (afrit 12). LopersGroep Putte heeft hier een 100% onverhard en verkeersvrij parcours uitgestippeld, waarbij het loop- en MTB-parcours volledig van elkaar gescheiden zijn.

Liefhebbers kunnen kiezen uit drie onderdelen:
   •   De ‘Discovery-duathlon'(1,9 km lopen, 11 km MTB en 1,9 km lopen) is uitermate geschikt voor de beginnende duathlonatleet en/of sportievelingen die willen kennis maken met deze discipline. Nieuw : ook open voor duo’s en vanaf 12 jaar.
   •   De ‘Kids-duathlon’ is er voor onze jongste atleetjes. Voor hen is er een kennismakingsproef voorzien (8 tot 14-jarigen ). Zij lopen 500 m, fietsen 3.8 km en eindigen met 400 m lopen.
   •   De ‘Adventure-duathlon’ (3,8 km lopen, 22 km MTB en 3,8 km lopen) wordt het klapstuk van de dag en staat open voor iedereen die voor het volle pond wil gaan. Dit onderdeel staat ook open voor duo’s.. Deelnemen kan vanaf 16 jaar.
Startvolgorde:    discovery :  11u30
         Kids :          13u00
         Adventure :14u00
   •   De deelnemers die voorinschrijven krijgen een origineel aandenken
   •   Inschrijvingen ( enkel online) open vanaf de 1ste week van januari 2011

Meer info en inschrijvingen vindt u op de duatlonpagina van Lopersgroep Putte