Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Nieuwe 3athlon.be site

Beste bezoeker,

 

zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt is de 3athlon.be site een tijdje even weg geweest. De site werd onderuit gehaald door mensen die voor hun plezier het werk van anderen kapot maken. Hackers en cybercriminaliteit is nu eenmaal iets waar je op het internet aan wordt bloot gesteld. Er zat niets anders op dan een compleet nieuwe site te bouwen. Onder de motorkap zit de nieuwste software, die hopelijk veel stabieler en veiliger is dan de vorige. Maar ook de vormgeving is grondig aangepakt en vernieuwd. 

Zo een nieuwe site bouwen vraagt heel veel tijd en energie. We hebben onze uiterste best gedaan om op 2 weken tijd zo veel mogelijk zaken in orde te krijgen. Toch zijn er nog een aantal dingen die we nog niet in orde hebben gekregen (de kilometerstand, het fotoalbum …) De site zal de komende weken dus nog wat veranderen en nieuwe functies bijkrijgen. We vragen daarom nog wat begrip!

De oude atletendatabase is niet meegenomen. Mogen we daarom vragen om je opnieuw te registreren? Geregistreerde leden hebben toegang tot het forum en binnenkort tot de kilometerstand, enz..

Voor de rest willen we je vooral veel plezier wensen op de nieuwe site.

Met sportieve groeten,

Het 3athlon.be team