Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tri- en duatleten sterk in het veld!
Nieuws

Tri- en duatleten sterk in het veld!

 

De voorbije weken kwamen we steeds meer tri- en duatleten tegen in de uitslagen van verschillende regionale veldlopen.  Zowel in de veldlopen van Bornem, Lommel, Veurne en Schellebelle kwamen we dit weekend enkele opvallende resultaten tegen.  Meest opvallend was misschien weer de prestatie van de jonge SP&O atleet Jonathan Wayaffe die met een overduidelijke zege de veldloop van Bornem op zijn palmares zette. Wayaffe liep weer van kop tot einde op kop en kon zo zijn voorsprong stelselmatig vergroten. Na winst in de veldloop in Grimbergen terug een zege voor de Mechelenaar. Nog in Bornem liepen enkele beloften zich naar een aantal ereplaatsen. Pieter Heemeryck streed lang mee voor het podium maar moest zich in de laatste 500 meter tevreden stellen met de 4e plaats. Een andere Scott atleet Kjel De Hertog eindigde in dezelfde wedstrijd op een 23e plaats. LTTL-er Matthias Laureys op een 30e plaats. In de wedstrijd bij de junioren/masters tot slot werd Wietse Decraene 22e.

In de veldloop van Veurne vonden we een aantal Antwerpse atleten terug. Master en veelwinnaar Ilse Geldhof liep zich naar een mooie 7e plaats overall. SMO-atlete Linde Herreman werd in dezelfde race 27e.  Bij de mannen liep Kurt Jurgens eveneens een sterke cross en eindige op een 18e plaats bij de wedstrijd juniors/masters.

In Lommel nam de 6e dame van het Europees Kampioenschap bij de beloften, Sofie Hooghe deel en ze deed het meer dan uitstekend. Ze eindige op een knappe tweede plaats op amper 10 seconden van de Limburgse Manuaelle Soccol ,vorig jaar nog deelneemster aan het Europees Kampoenschap Cross voor beloften. In de veldloop van Schellebelle werd Philippe Malcolm knap 6e op de korte cross.

 

 

 

 

 

Vorig weekend vonden we eveneens een aantal prestaties van tri- en duatleten tegen. In Ieper werd Kenneth Vandendriessche knap 4e in de wedstrijd bij de senioren. In herentals wist Tom Suetens een knappe 3e plaats te pakken bij de juniors. Yeray Luxem eindigde in de wedstrijd bij de senioren eveneens knap 4e. Ilse Geldhof tot slot werd er 3e dame bij de masters.

 

In Hamme winst voor duatleet Gert Van Poucke en in Alken was er een derde plaats weggelegd voor Ruben Geys van het nieuw opgerichte Karhu Testteam. (Later meer over dit nieuw opgerichte team)

 

Uitslagen van de verschillende wedstrijden zijn steeds terug te vinden via volgende link

 

Heb je zelf nog een opmerkelijke prestatie gezien? Laat het dan ons snel weten!