Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Karhu-Orana Dynamics testteam voorgesteld op Velofollies
Nieuws

Karhu-Orana Dynamics testteam voorgesteld op Velofollies

Dit weekend werd het nieuw opgerichte Karhu Orana Dynamics team voorgesteld op de fietsbeurs Velofollies. Onder begeleiding van Jef en Hans Cleemput werd het door Joris Sels opgerichte team voorgesteld aan het grote publiek.

Binnen het team wordt er een onderscheid gemaakt in 3 verschillende categorieën. Een Pro-team categorie waar regerend BK 1/2e afstand Tim Brydenbach dit jaar deel van uitmaakt. Daarnaast ook een A- en B-team bestaande uit verschillende atleten uit Vlaamse triatlon en duatlon.

Binnen het A-team onder andere de leden van het gestopte Axus triatlonteam Kevin Maggen, Hans Moonen, Filip Philips, Stef Verachten en hardrijder Dirk Bullen. De youngsters van het team Adam lambrechts, Ruben Geys, Anke Matthyssen en Sofie Rubbrecht en tot slot de ervaren atleten Nick Baelus, Joris Buyl en Pieter Hélin.

De verschillende atleten kunnen via het team genieten van verschillende voordelen via de verschillende teampartners. Hoofdsponsors van het team zijn het Finse loopmerk Karhu en Orana Dynamics.

Meer informatie alvast via deze link

 

Karhu-Orana Dynamics testteam @ Velofollies!